Miért a Pro-TakeCare, ha nagytakarításról van szó?

Nagytakarítás esetén takarító kollégáink az Ügyfeleink irodájához specifikált ütemterv szerint, tisztítás technológiai előírás alapján végzik a takarítást. A higiéniai előírások betartása kiemelten fontos számunkra, ezért a helyiségek funkciójától függően, az adott funkcióhoz tartozó színű rongyokat használunk helyiségenként.

Azokat a felületeket, melyeket Ügyfelünk dolgozói rendszeresen megérintenek (használnak), fertőtlenítős tisztítószerrel takarítjuk, melyek vírus-, gomba-, és baktériumölő tulajdonsággal rendelkeznek. Egyes tisztítószereink minősítetten elpusztítják a burkos vírusokat (ilyen például a SARS-CoV-2, közismert nevén koronavírus), rota-, adeno-, és norovírusokat.

A nagytakarításokat a csapat, a munkavégzés alatt folyamatosan a helyszínen jelen lévő takarítási vezető (supervisor) irányítása alatt végzi. A jelen lévő supervisor minden esetben ismeri a területet, és annak egyedi adottságait, így terület specifikusan tudja a takarítókat irányítani. Ügyfeleink egyedi kéréseikkel is közvetlenül hozzá tudnak fordulni, valamint a takarítást követő átadásban is ő vesz részt.